lördag 31 augusti 2013

3 Egenskaper du bör vara utrustad med om du ska tjäna pengar på betalda undersökningar

Har du hört talas om betalda undersökningar? För alla som inte vet vad detta innebär så tänkte jag börja med att rekapitulera. Betalda undersökningar på nätet har de senaste tre åren nått allt fler öron och väckt mycket nyfikenheten, men enligt min mening är det få som verkligen har testat dess potential fullt ut. 

I Sverige tror jag vi är ett trettiotal som tjänar över 8000 kr i månaden i löpande inkomster, men därutöver är det många som provar - men få som orkar gå hela distansen; alltså göra vad som krävs för att komma upp i en årsinkomst runt hundra papp om året från denna källa.

Detta är också temat för det här inlägget. Att försöka peka på de egenskaper du behöver besitta för att verkligen bygga upp en inkomst varje månad med betalda undersökningar. Mycket mer om detta kan du få till livs genom att klicka här.

Begreppet som sådant beskriver ett arbetssätt där du kan sitta hemma vid din dator och få så kallade fokusundersökningar skicka till din mejlbox. Dessa kommer från företag över hela världen och du får bra pröjs för att delta (i alla fall från de flesta).

Det är grunden och den är verkligen så enkel som den låter som. "Problemet" är att hitta alla dessa företag och få tillräckligt många undersökningar för att det ska bli en slant. Vilket leder oss till egenskaperna som jag nyss pratade om.



1. Systematiskt lynne
Den första egenskapen du "måste" ha är ett relativt systematiskt lynne. Och med detta så menar jag att du håller reda på vilka företag du lämnat ansökningar till, räknar på exempelvis hur mycket pengar du tjänar per vecka när du registrerat dig hos hundra - och hur denna siffra ändras när du dubblar antalet registreringar. På så vis skapar du en ständig fokus för ditt arbete, samtidigt som du får järnkoll på hur mycket pengar du verkligen tjänar.  

2. Ihärdighet 
Speciellt i början så är ihärdighet och uthållighet viktiga egenskaper. Det tar ju en stund att börja registrera sig på alla dessa undersökningsföretag. Om du exempelvis signar upp dig på Surveyspaid.com så får du genast tillgång till 500 företaget. Och som du säkert förstår så kommer det ta en stund att signa upp sig hos alla dessa.

3. Ärlighet 
Det låter kanske märkligt, men faktum är att ju ärligare och mer "seriös" du är när du svarar på enkäterna och frågorna du får, desto mer undersökningar kommer du att få göra. Det märks nämligen om du tar ditt uppdrag på allvar eller inte. Och de företag som betalar dyrt för betalda undersökningar vill ju ha så bra, och ärliga, svar som möjligt.

1 kommentar:

  1. Hej till er alla!
    Jag är en internationella långivare som ger lån till alla personer i behov av ett lån. Om helst du behöver för ett lån av mig kontakter för att lämna din e-post och jag kontaktar du: ilievmarco15@gmail.com
    Tack

    SvaraRadera